Logo Nieuw 2023 - Online comfort.nl

Home > One-day Webdesign

One-day Webdesign, jouw omzetgenererende website gelanceerd binnen 1 dag

Het ontstaan van online comfort: een creatieve reis door de ruimte

Sanne van den Heuvel stopte met haar Engelstalige marketing opleiding om zich volledig te kunnen richten op haar droom als kunstenaar. Na verschillende exposities is binnen en buitenland, waar ze haar creatieve werken presenteerde, ontdekte ze haar talenten in de technische wereld. Van het bouwen van websites tot het online vormgeven van logo’s en illustraties.

Onze Aanpak

Veel Gestelde Vragen

Wij werken niet vóór de klant, maar met de klant. Wij betrekken jou graag bij iedere stap die wij nemen en geven jou uitleg waarom we welke stap nemen. Ook hebben wij hebben geen 9 tot 5 mentaliteit. ‘S avonds en in het weekend kun je ons prima bereiken. Zo lossen we incidenten direct op en plannen wij aanpassingen direct in!

Ja, wij bouwen alleen maar websites in WordPress. Waarom? Hier hebben wij gewoon de meeste ervaring mee en hier zijn wij inmiddels in gespecialiseerd. WordPress is het meest gebruikte CMS systeem ter wereld, met ook nog eens ontzettend veel mogelijkheden. Daarbij is WordPress erg zoekmachine vriendelijk.

Hoe lang het duurt voordat een website af is, is afhankelijk van de aangeleverde bestanden en de grootte van de website. Kleine websites kunnen vaak al binnen 3 dagen online staan, grotere websites duren meestal een week voordat zij online staan. Wil je weten hoe snel jouw website online kan staan? Neem contact met ons op!

Gemiddeld is de doorlooptijd van een logo ontwerp 1 tot 2 weken. Aangezien het ontwerpen van een logo en/of een huisstijl een creatief proces is, kunnen we niet exact aangeven hoe lang het zal duren voor jouw logo ontwerp klaar is. Heb je met spoed een logo ontwerp nodig? Ook dan zijn er natuurlijk altijd mogelijkheden om jouw van dienst te zijn!

Online Comfort is een online branding & marketing bedrijf uit regio Uden. 

De digitale wereld wordt als maar groter en groter. Mensen spenderen steeds meer tijd online, hierdoor wordt social media steeds belangrijker en dus ook de marketing op social media kanalen. Meer informatie over het uitbesteden van social media, lees je op ons blog 'Waarom Social Media uitbesteden?'.